Följ mig:
Jul Julpyssel Paketinslagning

Slå in paket med en gran i papper

13 december, 2015

Ni som följer mig vet att jag älskar att slå in paket och vid jul är det så klart nästan så att jag får feber av alla härliga tips på paketinslagning som jag hittar. Att ge en gåva är så klart fint och snällt men att också göra paketet vackert gör det hela ännu finare.

Här kommer en ny julpysselfilm där jag visar hur man kan med pappret göra en fin julgran med pappret.

Du ska använda baksidan på pappret om paketet slås in med. Skär till en halv gran där paketets framsida ska vara och lägga över en bit av samma inslagningspapper fast med mönster/färg/tryck åt andra hållet över ”granen”. Det viktiga är att med dubbelhäftande tejp eller lim fästa den lilla pappersbiten nära granskäret, så inte pappret lyfter för mycket. Ja, ni fattar nog när ni ser filmen. Annars får ni fråga här i kommentarsfältet. Det är alltid välkommet! 🙂

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Sara 16 november, 2016 at 21:16

  Hej och åh, himmel så fint! Men jag hittar ingen film?!

  • Svara Helena Lyth 17 november, 2016 at 13:45

   Hej Sara! Vad konstigt. Ser du inte filmrutan här ovanför? Bilden på mig med en liten pil på magen? Klicka på den för det är filmen.

   Hoppas du ser den.
   🙂 Helena

   • Svara Sara 17 november, 2016 at 15:10

    Nixpix, ingen pil 🙂 Om du menar bilden där du har stickad tröja och håller i skitsnyggaste paketet med en grön gran, så blir det till en jpeg-bild hos mig. Men jag kan kanske googla fram din film någonstans?

  Lämna en kommentar

  Close