Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 april, 2016

På måndag är jag och kåken med i “Vem bor här?” på SVT

Herre jösses! På måndag kl 20.00 så sitter jag bakom en skämskudde och kikar på “Vem bor här?”. Oj oj oj!

Jag bestämde mig för ett år sedan att tacka ja till (nästan) allt som kom i min väg. Att jag skulle vara med i ett nöjesprogram på SVT hade väl aldrig slagit mig. Men varför inte hoppa på detta? Kul grej ju!, tänkte jag när frågan damp ner i mejlen. Och det var det. Inspelningen är nog bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Träffat fantastiska människor som jag idag kallar vänner. Fick en enorm kunskap om tv och inspelningar (kom väl till användning i Nyhetsmorgon).

Men nu, nu när det ska sändas blir jag lite nipprig. Det är en helt annan sak än när jag var med i Nyhetsmorgon för då är det direktsänt och det som sker då är det som sänds. Här har det varit produktionsbolag som i månader haft möjlighet att klippa till så det blir ett bra och förhoppningsfullt roligt program. “Vad sa jag? Vad gjorde jag? Hur var jag?” Ingen aning. Jag har inget sett, förutom detta klipp, så jag är på riktigt helt j-kla supernervös.

Ni som följer min blogg kanske inte kommer tycka att det är något vidare spännande då ni vet hur jag bor, till viss del, men jag kan säga att de övriga hemmen – håll i hatten! Så häftiga!!! De vill ni inte missa om ni är inredningsintresserade.

Alltid lika knasigt att se sig själv. Det som slår mig mest är att jag aldrig sett mig blinka. Det kan man bara se när det är rörligt, eller hur. Många bilder där jag blundat och lika många med ögonen öppna. Men just det där blinkögonblicket – det känns ovant. Och att se mig överlag så klart. Är jag lite vindögd…? Missat det…

Så lova nu att vara snälla och bara komma med varma ord på måndag framför rutan.

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.