Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 oktober, 2016

Om man inte ger sig in i leken…

Oj, detta tillhör verkligen inte vanligheterna men jag tänkte väl slänga ur mig en ödmjuk fråga.

Nu är det så här: det pågår nu en tävling där DU som läsare kan nominera och rösta på din favorit bland inredningsbloggarna och det skulle ju vara himlans kul att hoppa in i den tävlingen.

Ja, med tanke på att det är läsarna som har makten så har nog jag och min lilla blogg inte så mycket till chans mot de stora bloggarna. (Kanske bara mamma & pappa kommer rösta på mig…) Å sen så är ju inte jag en renodlad inredningsbloggare för jag gissar att många av er läsare som följer mig (tusen, tusen tack <3) för att få inspiration till pyssel, tips å trix, recept och lite av allt det där mellan himmel och jord som hamnar här hos mig. Men jag bloggar ju för Sveriges största inredningstidning, pysslet hamnar i hemmet och om jag skulle titulera mig så blir det väl inredning- OCH pysselbloggare. Eller vad säger du?

Och sen så tänker jag så här: om man inte ens ger sig in i leken så har man ju liksom inte en chans att få leka. Då sitter man där på stenen bredvid lekparken och ångrar sig fast man hade både nya stenkulor och hopprep med sig. Typ.

Vad jag vill ha sagt med detta svammel (skriver med en lätt rodnad på kinden och pirr i magen) är att om ni gillar det jag gör så skulle jag bli så glad, så glad om ni ville rösta å mig HÄR.

inredningsbloggare

Och självklart så tycker jag att ni ska rösta på alla era favoriter bland alla fina inredningsbloggare som finns i Sverige. Många galet duktiga finns det så jag gissar att det kommer vara många som tävlar.

Skickar med några hjärtan till er. Oavsett nominering eller inte så är jag så glad att få ha detta lilla utrymme för mina pyssel, tips, bilder, funderingar och vardagsfunderingar.

Alla_hjärtans_dag_pyssel

avsändare

Comments (4)

 • Självklart!
  Vet du, jag tycker nog du är den allra bästa bloggerskan i inrednings- och pysselvärlden. Vi har nog totalt olika stil egentligen, men jag älskar att dina ideér är så genomförbara, snygga och framförallt: ANVÄNDBARA!!! Jag hatar pyssel som jag inte kan göra något med eller använda. Men du har det stora ögat för den lilla detaljen!
  Kram

  • Kära Jessica! Mitt hjärta blir alldeles generat. Tack tack tack för dina otroligt snälla ord. Och dina ord värmer extra mycket då vi har haft kontakt under så många år. Att du har “hängt” kvar är den finaste komplimangen jag kan få.

   STOR KRAM!

 • Nu har jag nominerat dig! Och jag som inte ens gillar pyssel… 😉 Men jag älskar din blogg! Tack för att du uppdaterar så flitigt och med ett sådant härligt innehåll! Lycka till med nomineringen!

  • Kära Helena, min namne! Att jag kan få dig att tittat in här och få dig att gilla det trots icke-pysselintresse gör mig otroligt glad. Om jag kan få dig att göra något, litet pyssel nån gång, då har jag verkligen lyckats!!!
   STORT TACK!!! Dina ord värmer så mycket!

   KRAM!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.