Följ mig:
Personligt

Sådan sorg, sådan svärta

7 april, 2017

Stockholm

Allt världens kaos kom idag väldigt nära. För nära. Jag finner inte orden. Jag skapade en bild istället.

Mitt älskade Stockholm. Du har idag blivit berövad lite av din skönhet. Din vänlighet och öppenhet. Nu gäller det för oss att visa kärlek och styrka. Bemöta det svarta med det ljusa.

Jag minns EXAKT var jag var när Palme sköts. Jag minns EXAKT när elfte september skedde. Jag kommer aldrig glömma hur radion säger att en lastbil har kört in i Åhléns. ”Åh nej, inte vi också!” var min första tanke. Sen; där var jag igår vid just den tiden. Det kom altså idag väldigt nära. För nära.

Det enda jag vill göra idag är att krama alla och visa kärlek. Visa att det inte ska finnas plats för det svarta.

Ta hand om er!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Mia 7 april, 2017 at 19:10

    Kram till dig och din familj.

  • Svara Wilda 8 april, 2017 at 11:35

    <3

  • Lämna en kommentar

    Close