Följ mig:
Personligt

Och där blev jag omslagsflicka!

14 april, 2017

Easy, Breezy… Cover Girl! En sak är nu struken på min bucket list. Hade väl aldrig någonsin trott att det skulle ske. Omslagstjej – det känns ju helt magiskt overkligt.

Helena_lyth

Tidigare i våras fick jag frågan av Stockholmsmagasinen om att vara med i en intervju till Bromma Paper och intervjuer har jag ju gjort tidigare, tycker det är kul å givande. Inte kanske fullt förstått att det skulle vara så mycket fokus på mig. Tidigare har det varit intervjuer om julpyssel, påskpyssel, funkis, badrum mm. Nu blev det mer fokus på mig, min förändring i yrkeslivet och arbete. Kul att få berätta om hur man kan byta bana och göra något nytt.

helena lyth

Det är något jag just får mycket frågor om – hur det känns att ha bytt bana. Bytt karriär. Själv tänker jag inte jättemycket på det då det liksom föll sig naturligt efter att det växt fram.

ranunkel

Så många underbara grannar och vänner boende i Bromma som hört av sig. Lite så att jag vill dra skämskudden över mig för det känns så vräkigt men nä – nu tar jag jante och kastar ut från min funkisvilla. Det är ju grymt ju, som en vän skickade i sms. TACK!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena (som också är gift med en Morten fast med o ;) ) 14 april, 2017 at 14:16

  Åh. Kan man läsa online någonstans? Grattis, så roligt!

 • Svara Anna María 15 april, 2017 at 22:57

  Heja dig! Ser ut som ett fint reportage. Går det att lösa någonstans på nätet?

  • Svara Helena Lyth 16 april, 2017 at 11:42

   Tack till DIG!!! Nja, jag vet inte om det finns en online-version. Får kolla.

   Glad påsk finaste Anna María!
   KRAM

  • Svara Therese 16 april, 2017 at 14:08

   Här finns den elektroniskt. Fint reportage Helena! https://issuu.com/newsfactory/docs/b2-17

 • Svara Wilda 16 april, 2017 at 09:39

  Vad fint! Du passar ju superfint på omslaget! 😀

  • Svara Helena Lyth 16 april, 2017 at 11:42

   Tack söta rara. <3 Ja, It's a first for everything som det heter.
   Önskar dig en fin påsk!!!

   KRAM

 • Svara Helena 16 april, 2017 at 10:56

  Men åh vad fin du är Helena!!! Ser ut som en stjärnmannekäng <3 Grattis till fint rep, vore kul att läsa det. Ta med nästa gång vi ses vet ja!

  Kram Helena

 • Lämna en kommentar

  Close