Följ mig:
Personligt

Vi har blivit med kontor! Välkomna till Snickeriet

11 augusti, 2017

Idag var första egentliga, riktiga arbetsdagen på den nya terminen och det dundrades igång på allvar med att äntligen få kliva in det som kommer bli mitt nya kontor. Wow, har fortfarande lite svårt att verkligen tro på att jag blivit med lokal.

Idag var jag, Monica/Hemmafixbloggen och Maria/Husligheter, som är nätverket Nordinary, äntligen samlade i samma land och stad samt fått tillgång till nycklar till vår härliga, ruffa, goa lokal och blivande kontor. Bilder från min och Marias kamera.

Om någon hade sagt till mig för ett halvår sedan att jag skulle vara en tredjedels ägare till en lokal på bästa adressen på Söder hade jag trott personen skojade med mig. Det var väl inte en dröm som kunde slå in? Vi skojade om att det vore ju härligt att inte bara nätverka ihop utan faktiskt också sitta ihop och dela kontor. Ja, det vore något det… Att det faktiskt gick från dröm till verklighet i ett rasande tempo mitt i semestrar och att vi ibland var i olika länder hindrade inte oss. Tillfället dök upp och för att citera Maria: istället för att stilla oss i vårt nya nätverk väljer vi att gasa.

Och gasa det måste vi verkligen nu för lokalen är i ett väldigt oskick. Men det var nog det som faktiskt fick oss alla på fall. Vi såg hur bra det kunde bli.

Som sagt, lite att ta tag i…

Vi är nu inne i en fas där det ska beslutas om exakt allt; golv, väggar, el, färg, möbler och planlösning. Så otroligt spännande och jag slås av hur vi tycker lika. Skulle inte säga att vi har samma stil men vi tycker lika. Hur nu det kan gå ihop, ha ha ha!

Idag var vi då på plats för att mäta, gå igenom rubbet och ta beslut för nu sätter vi igång. Jag vill ta fram mitt trollspö och vifta lite lätt så att allt är klart, redo för inflyttning.

Lager, på lager, på lager. Det är lite som att vara arkeolog. Finner ”skatter” från både 70-tal och 30-tal.

Så klart kommer jag hålla er uppdaterade med progressen, det är så spännande alltihop. Och det kommer bli så galet bra.

Lokalen är på 72 kvm så vi ska sitta flera stycken tillsammans vilket också känns så himla kul. Utan att vara anställd så får jag nu kollegor att dela dagarna med. Ser hur vårt nya tillhåll kommer bli en härligt kreativ plats.

Om man tittar bakåt så har lokalen en gång varit ett snickeri så då fick vår lilla älskade 72-kvadratare namnet Snickeriet.

Alltså! Dessa två!!! Så galet bra på så många sätt.

Så min nya termin och del två av arbetsåret 2017 tar nu nya spännande kliv.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Britt Thormeyer 12 augusti, 2017 at 06:32

  Å grattis,detta kommer bli så kul att få följa,=)

  • Svara Helena Lyth 18 augusti, 2017 at 08:54

   Hej Britt! Vad kul att du hänger med 🙂 Ska verkligen bli kul och spännande. Vill rusa fram nu men allt tar sådan tid!

 • Svara Emmelie 12 augusti, 2017 at 11:30

  Åh vad härligt! Jag har jobbat i nätverk i över 10 år och det är verkligen det bästa av två världar. Vara sin egen OCH ha arbetskamrater! Njut nu av er nya tillvaro! Varma kramar Emmelie

  • Svara Helena Lyth 18 augusti, 2017 at 08:54

   Tack söta vän! Skönt att höra, detta är så nytt för mig. Kommer bli spännande.

   KRAMAR!!! <3

 • Svara Charlotte, 2700kelvin 13 augusti, 2017 at 17:03

  Underbart, alla lycka till!

  • Svara Helena Lyth 18 augusti, 2017 at 08:53

   Tack snälla. Kan behövas på på resa.

 • Svara Anna María 15 augusti, 2017 at 16:06

  Sån otrolig pepp! Härmed bjuder jag in mig själv på fika 😉

  • Svara Helena Lyth 18 augusti, 2017 at 08:52

   Du har en stående inbjudan!!!

   KRAM

  Lämna en kommentar

  Close