Följ mig:
Jul

Nu startar jag julen 2017 här på bloggen

3 november, 2017

Nu är det fritt fram för julen 2017! Ska erkänna att jag liksom gått o stampat för jag ville klara av halloween i rekordfart och gå rätt på julen.

I mitt jobb ligger jag alltid lite steget före vid alla högtider och säsonger. Jag levererar material till mina kunder och visar här på bloggen det som kan inspirera er läsare och då vara aktuell innan högtiden så ni kan hinna skapa, baka, inhandla. När väl högtiden då kommer kan jag redan känna mig klar.

När jag arbetade på reklambyrå så låg vi 8-9 månader före så då hade jag ju redan hunnit glömma och var helt med i samma schema som resten. Även om det var helt galet att leverera julkampanjer samtidigt som man firade påsk. I denna digitala värld är det kortare ledtider.

Några julevents har jag redan besökt och visat, andra har jag inte visat för jag vill att ni läsare ska vara lite i samma julstämning som jag när ni läser. Svårt att begära att ni ska kunna ta till er härliga julnyheter redan i september.

Hur som helst – jag är nu så pepp på julen och ni som är mina trogna läsare vet ju att jag började som renodlad, nischad julbloggare. Japp, jag är en äkta, stolt jultoka! Har lyssnat på julmusik i två veckor (hemma ensam på högvolym och i lurar på t-banan), skissat på julens pyssel, bokat jobb med julpyssel och workshops och lovat mig själv att inte glömma bort att njuta av den bästa tiden på året. Ska lyda mina egna råd vad det gäller julplanering. Tittade på inlägget med bilder från vår jul 2016 och hoppas innerligt att vi kan få till en lika ljuvlig jul i år. Den där filmen på ynka 15 sekunder är precis som hela dygnet var!

Och nu trillar det in så många finheter i mejlboxen. Som denna lockande bild från Artilleriet som öppnar sin julshop 15/11. Tur de finns online för oss på fel kust…

Okej, vad jag vill säga med denna långa monolog är att jag välkomnar in till mig och min jul 2017. Det bubblar i mig och jag hoppas kunna smitta av mig lite så julstämningen sprids in i varje stuga. Hakar ni på?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Johanna 3 november, 2017 at 11:27

  Det var ju som julbloggare jag ”lärde känna” dig, så det känns roligt att du äntligen kör igång julen!

  • Svara Helena Lyth 4 november, 2017 at 08:12

   Hej Johanna!!! Känns skönt att vara tillbaka, så att säga. På hemmaplan!
   Ser fram emot att läsa alla härliga julbloggar och känna julstämningen sprida sig.

   Stor julig kram 🙂

 • Svara Nilla Tankebubblor 3 november, 2017 at 17:08

  Härligt med julinspiration!

  • Svara Helena Lyth 4 november, 2017 at 08:10

   Eller hur?! Hoppas kunna inspirera och sprida julstämning så gott jag kan.

   KRAM!

 • Svara Åsa 3 november, 2017 at 23:29

  Jaaa! Jag hänkar självklart på! ?

  • Svara Helena Lyth 4 november, 2017 at 08:10

   Så härligt! Kul med så många julvänner. Blir nog en härlig december och jul i år 🙂

   KRAM!

 • Svara AngelicasVärld 5 november, 2017 at 19:48

  hahah – i know the feeling!! Drog igång julen här hemma jag med idag!! Som jag längtat men nu är den äntligen på ingång!! Lovely!!

  • Svara Helena Lyth 6 november, 2017 at 10:18

   Härligt med fina julvänner <3 Nu kör vi!!

   KRAM!

 • Svara Jeanette 6 november, 2017 at 16:50

  Jag är så pepp all julinspiration och tips från dig!

 • Lämna en kommentar

  Close