Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 november, 2017

Nu öppnar vi YouTubekanal: Larsson & Lyth

Då är dagen äntligen här när jag och Anna María kan öppna och berätta om vår nya YouTubekanal: LARSSON & LYTH. Hurra vad detta ska bli kul!

Ja, och vad är det då som ska bli så kul? Jo, vi skapar en kanal som vi vill fylla med en massa härlig inspiration till eget skapande, testa saker, utmana varann och framförallt göra sådant som ni vill se och kanske ha hjälp med. En kanal som säkert kommer formas längs med vägen och efter säsonger.

Vi har varit i gång ganska länge och planerat ännu längre men inte riktigt kunnat trycka på startknappen då det har varit en riktig resa att lära sig allt om detta med filma, klippa, Youtube och kanaler. Ska erkänna att jag är helt novis och då känns det oerhört skönt att hålla hårt i handen på någon som Anna María som är så klok.

Lite samma resa som när jag började blogga. Då hade jag aldrig varit i närheten av något av det som jag nu göra dagligen och har som yrke. Vi lär oss hela tiden något nytt och det ska bli så kul att göra detta ihop och även med er som vill hänga med och titta.

Jajamensan, så här glad är jag! Och köket görs om till filminspelningsstudio. Det gäller att vara flexibel och snabb på att bygga upp studion och sedan montera ner.

Oj vad kul det är att göra något som går att titta på och höra. Vi vill ha en kanal som är levande med mycket inspiration så klart men även dialog mellan oss i rutan och med er. Kom gärna med feedback, kommentarer och vad ni vill att vi ska visa.

Några filmer är inspelade och kommer släppas inom kort och så klart har vi en massa härligt julpyssel på lut. Det kan ni lita på!!!

Hänger ni på? Klart ni ska! Passa på att prenumerera på kanalen så missar du inga avsnitt!

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.