Följ mig:
Jul Julpyssel

Min egna julkalender – med 24 st After Eight

1 december, 2019

Jag ger mig själv en julkalender av After Eight. En liten mintchoklad om dagen måste ju bara vara bra för magen tänker jag. Och jag är så sjukt nöjd med min idé om jag ska vara ärlig. Kan detta vara min bästa idé någonsin?

Kan du fatta min lycka när jag räknade påsarna i After Eight-asken? Jag hade trott att det bara var 20 stycken mintkakor i asken så jag köpte två men när jag öppnade och räknade var det exakt 24 stycken små bruna påsar i en ask. Kan det bli bättre?

Sätter klistermärken med 1 – 24 och sen var det klart. Har väl aldrig någonsin skapat en julkalender så snabbt, ha ha!

Och bara för att klargöra: jag har på intet sätt ett samarbete med After Eight/Nestlé utan detta är något jag helt hittat på själv. Men jag undrar om de inte nu fort som satan gör en sådan här till nästa år. Ska jag skicka faktura då tycker ni?, ha ha!

Jag jobbade med Marabou för en massa år sedan på reklambyrån jag jobbade. Det var under tiden då jag bloggade för tidningen Amelia tror jag och var inne på julen. Som alltid. Då sa jag till Marabou inför julkampanjen vi höll på med att deras chokladkaka ju var som en julkalender med 24 bitar. Och vad finns det nu i butik??? Jo en chokladkaka med siffrorna 1 – 24 på. Så kan det gå…

Nu ska det i alla fall firas första advent, tändas ljus och bestämma mig för om det där med Efter Åtta är åtta på morgonen eller kvällen.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Inredningochguldkanter 1 december, 2019 at 10:23

  Vilken suverän idé!! Var köpte du klisteretiketterna?
  Kram Pernilla

 • Svara Karin Carling 1 december, 2019 at 15:41

  Vilken strålande idé! Älskar att du ger oss enkla och prisvärda tips! Fortsätt gärna med det! Tack för en härlig och välskriven blogg!
  Mvh Karin i Strängnäs

 • Svara Helena 12 november, 2020 at 20:44

  Du har ju två askar. En på morgonen och en på kvällen!

  • Svara Helena Lyth 13 november, 2020 at 15:03

   Hej Helena. Det har du ju helt rätt i!!!

   Kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close