Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

10 mars, 2020

Bodera mera! Nu äntligen startar jag påskpysslet

Nu äntligen blir det av. Köpte material för snart 18 månader sedan för att brodera men tydligen var det en massa saker som kom emellan för allt låg kvar i sin låda. Men nu så! Nu när det faktiskt är en månad kvar till påsk så ska jag väl ändå få igång mig. Och för dig som är i påskpysslartagen så kan du finna massa inspiration HÄR.

Jag ska se vad det blir men något broderat är tanken. Med härligt glada färger känns dt påskjut bara där.

När jag var barn broderade jag mycket. Det var något som gick snabbt och blev dekorativt. Sedan blev det ett hopp till jag var 30 och jobbade i en förskoleklass. Jag var extraresurs och min superkraft var så klart det kreativa. Där fanns det tyg och brodyrtråd i mängder så då lärde jag barnen brodera som jag hade gjort.

Och nu har det snart gått 15 år och jag går på det igen. Verkar vara ett pyssel som går i vågor för mig, ha ha.

Ja, jag ska nu testa mig fram och jag är inte helt hundra på att jag har en hållbar idé. Jag återkommer med resultatet och så får du avgöra om det var en god idé eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.