Följ mig:
Portfolio Smårätter & plockmat

Jag är med i tidningen Grapvine & ger plockmatstips

11 juni, 2022

Jag är så otroligt glad och tacksam över att få vara en sådan man kontaktar för tips, content och reportage. Det kan jag verkligen inte ta för givet utan något som är en ynnest. Samtidigt något man förtjänar kan jag tycka. Ja, nu ska jag inte grotta ner i det, det är nästan ett eget inlägg utan det jag ville säga var att jag är så glad över att få vara med i branschtidningen Grapevine, som du kan läsa HÄR.

Jag blev kontaktad av Jessica Johansson från tidningsredaktionen och tillfrågad om jag kunde komma med några enkla snabba recept och tips för plockmat nu när det är tider för mingel- och trädgårdsfester. Så klart jag kunde!

Och det var roligt att återse den proffsiga fotografen Wolfgang Kleinschmidt här. Förra gången var 2014 och det plåtades kräftskiva för tidningen Mersmak. Oj jisses, vad små barnen var då, kolla in resultat HÄR.

Nu är det inte så många som får denna tidning om man som sagt inte är i dryckesbranschen så jag ger dig recepten nu i inlägget då det är grejer jag visat här.

Som DENNA smördegsgoding med ugnsgratinerad ost.

Mina tips för en härlig plockbricka ser du HÄR.

DESSA ostfyllda rädisor såg du här om dagen.

Och nästa gång du skala potatis gör du DE HÄR goda chipsen av potatisskalen.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close