Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 november, 2012

Paketkalender av 24 st smällkarameller

Ja, nu är den snart klar, paketkalendern till sonen och dottern. Kommer nog bli ett sjå att hålla deras tassar borta. Har några smällisar kvar att göra men jag har ju några dagar på mig.

Fyller dem med smådjur jag hittade på loppisar i somras, tatueringar, klistermärken och trätåg till deras tågbana som just nu är favoritleksaken och till helgerna får det bli lite snarr. Inte för tunga grejor bara…

Bland granpyntet jag växte upp med finns smällkarameller gjorda av min mormor. De är enfärgade vilket inte är det vanligaste man gör eller ser. Blir så snyggt och det var det jag ville ha till denna kalender. Hänger upp de röda karamellerna på ett skåp och fäster banden på dörrens insida med kraftig tejp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.