Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

15 mars, 2013

Bjud på monsterägg i påsk

Jag har tidigare sagt att vi är en frukostfamilj och äter gärna ägg på helgerna just till frukost. För längesen ritade jag ett monster på äggen till barnen och det var som att öppna en damm. Nu måste jag göra figurer varje gång. Det kan vara väldigt specifika önskemål så som en krabba eller seriefiguren Totoro. Det jag gillar mest att göra är monster. Snabbt att göra och hur man än gör så blir det alltid bra. Svårt att misslyckas med monster 😉

Jag använder en vattenfast penna (som förr i världen kallades overheadpenna) på de kokta äggen som fått svalna.

Detta är även mitt bidrag till Månadens Pyssel som fina, duktiga Fiffiga Systrar driver. Temat för denna månad är barnsligt och pysslet ovan är ju lite barnsligt, eller hur? Sen så passar jag på att göra nått både barnsligt och påskigt då det ändå är påskmånad.

Klicka här för mer påskpyssel från mig. Hoppas du hittar något som kan vara passande och kul!

Comments (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.