Följ mig:
Påsk Påskpyssel

Bjud på monsterägg i påsk

15 mars, 2013

Jag har tidigare sagt att vi är en frukostfamilj och äter gärna ägg på helgerna just till frukost. För längesen ritade jag ett monster på äggen till barnen och det var som att öppna en damm. Nu måste jag göra figurer varje gång. Det kan vara väldigt specifika önskemål så som en krabba eller seriefiguren Totoro. Det jag gillar mest att göra är monster. Snabbt att göra och hur man än gör så blir det alltid bra. Svårt att misslyckas med monster 😉

Jag använder en vattenfast penna (som förr i världen kallades overheadpenna) på de kokta äggen som fått svalna.

Detta är även mitt bidrag till Månadens Pyssel som fina, duktiga Fiffiga Systrar driver. Temat för denna månad är barnsligt och pysslet ovan är ju lite barnsligt, eller hur? Sen så passar jag på att göra nått både barnsligt och påskigt då det ändå är påskmånad.

Klicka här för mer påskpyssel från mig. Hoppas du hittar något som kan vara passande och kul!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara lilla lii 15 mars, 2013 at 21:29

  åh, vilka ursöta ägg! Ska testa göra såna här till min pojkvän imorgon, han blir säkert glad och överraskad! Tack för tipset! 🙂

  • Svara Helena Lyth 16 mars, 2013 at 11:13

   @ Lilla Lii: Tack själv för din kommentar och hoppas pojkvännen gillade äggen!

   Ha en fin helg!

 • Svara Åsa.Li 4 april, 2013 at 11:39

  Underbar ide! Oj va söta dom blev!

  • Svara Helena Lyth 4 april, 2013 at 13:57

   @ Åsa Li: Tack snälla du!

 • Svara Helena, Craft and Creativity 4 april, 2013 at 11:41

  Urgulliga monster! Vilken bra idé! 🙂

  • Svara Helena Lyth 4 april, 2013 at 13:58

   @ Helena: Åh, tack. De går alltid hem här hos barnen. Och hos mig, vill gärna ha ett spöke till min lördagsfrukost också 🙂

  Lämna en kommentar

  Close