Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 augusti, 2013

Molekyler som dekoration – så läckert

Min svärmor har en oklanderlig stil. Hemmet är fullt av fynd, unika ting och med mycket personlighet. Gammalt och nytt i en häftig blandning. Hon har en mycket god känsla och ett stort tålamod. Detta hem har inte byggts upp under ett sportlov om man säger så.

Nu i sommar har vi varit på besök och i hallen möttes jag av hennes senaste förvärv. Jag blev helt tagen. Så j-la snyggt. Två st gamla molekylmodeller från någon gammal skola stod som två snygga konstverk på en byrå. Så enkelt, så snyggt.Älskar att den runda diamant-modellen står på små fötter. Aldrig hade jag väl trott att kemi kunde vara snyggt!!?

Jag har i vårt hem en gammal skolkarta som jag älskar högt. Kanske nu även ska leta i gamla kemilokaler? En sådan här modell hade gärna fått stå i en hylla hos oss. Vilken molekyluppbyggnad kan då vara snyggast?

Follow on Bloglovin

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.