Följ mig:
Inredning Utan kategori

Tänk att en liten hylla av ek kan ge sådan lycka

15 augusti, 2013

Vi har ett snyggt, ljust och fräscht kök men jag tycker det blir lite väl kalt med allt det ljusa, svala. In med mjuka material och i detta fall ek. Kanske inte det mjukaste du kan tänka dig men mot all marmor och kakel är det faktiskt mjukt.

Gillar att ha var sak på sin plats och gärna i skåp så känslan är städad fast det kan vara kaos i själva skåpen. Men kaffe och te som det storkonsumeras av hos oss, är det smidigt att ha det nära och tillgängligt. Perfekt då att göra en hylla just för dessa dryckesattiraljer.

Ovanför just kaffemaskinerna satte vi en ekhylla. Ja, inte är det rocket science men vilken skillnad det blev i rummet. Lite mer liv, lite mer värme. Och där för mina fina burkar (och teklämma) nu agera konstverk och sprida fina färger och vacker form.

Tea anyone?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena N 15 augusti, 2013 at 11:06

  Ja tack! 🙂
  Superfin och varm känsla det blev.
  Kram
  http://helenanygrund.blogg.se

  • Svara Helena - amelia.se 18 augusti, 2013 at 18:48

   Åh!! Toppen!!!!
   🙂 Kram

 • Svara Erica AKA Tomtens dotter 16 augusti, 2013 at 08:22

  Snyggt. Och åhhh vad jag blev avundsjuk nu. Vill oxå ha köksbänk i marmor….
  Kram och trevlig helg

  • Svara Helena - amelia.se 18 augusti, 2013 at 18:47

   Tack söta du! Yes, marmor is the grej! Hoppas du har/haft en finfin helg du med!
   Kram!

  Lämna en kommentar

  Close