Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 november, 2013

Saftigt med årets julklapp 2013

Då var det avslöjat; årets julklapp 2013 är en råsaftcentrifug. En bra och nyttig klapp tycker jag. Bättre än den där pokerväskan de ville att vi skulle köpa för nåt år sedan… Läs rapporten från HUI här.

Men nu har ju jag redan en råsaftcentrifug. För det fick jag nämligen i julklapp förra året av min snälla make. Han var trendigt tidig! Så då är det fritt fram för mig att önska något annat. Toppen.

Men för er som inte har en – skriv till tomten och önska på! Det är verkligen en bra investering tycker jag. Nyttiga och goda juicer kan alla vara i behov av. Vad jag skrivit om juicerna tidigare kan du läsa här, här och här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.