Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 november, 2013

Just nu: tillverkning av paketkalender till barnen

Har införskaffat påsar och massa roligt innehåll till barnens paketkalender. Det blir påsar som är lite åt vintage-hållet. Kanske inte de barnsligaste påsarna men förra årets smällkarameller var desto skojigare. Vartannat år kanske?

Jag fyller påsarna med saker barnen vill ha (saker till dockskåp och legobyggen) och delat upp i flera påsar. Det är ju kul med olika småprylar men jag får panik av alla saker som bara ligger runt om i huset och som var roliga i ca 14 sekunder. Otroligt dåligt för både miljö och plånbok.

Comments (2)

  • Ser fram emot att få se resultatet! Har oxå svårt med alla små prylar som gärna hamnar över allt. Har oxå tänkt dela något legobygge framöver men i år känns Jakob för liten så får nog bli 4paket i år med. Hur delar du upp legobygget så att det ändå blir lite spännande varje dag och inte bara en legobit. Måste ju samla info till nästa år =)

    http://www.annasjul.blogspot.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.