Följ mig:
Jul Utan kategori

Dagens juliga kap-köp

26 november, 2013

Måste säga att Lilleman är den ultimata shopping-bäbin. Tog en chansning och åkte till stan och var redo för att hoppa in på närmsta fik för blöjbyte och amning men den lille bara sov och sov och verkade tycka att det bästa i livet är att få sova till ljudet av liv och rörelse. Tack säger jag. Samtidigt som jag vet att det kan ändras och bli det motsatta bara om nån dag…

Hursomhelst, En lite tur blev det och bland annat till Myrornas. Där hittade jag en ljuvlig och julig burk som jag länge suktat efter. Den kommer bli helt galet perfekt till julens pepparkakor. Som en dröm!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Amandas jul 26 november, 2013 at 17:27

  Och min lillbäs vägrar ligga i vagnen, har tyckt att det varit skittråkigt från början. Tråkigt för mig, men kul för henne som alltid får bli buren 😉

  amandasjul.blogg.se

  • Svara Helena - amelia.se 3 december, 2013 at 09:32

   Hej Amanda! Konstigt hur vissa bebbar vägrar ligga i vagn och andra bara njuter. Av mina tre barn så är lillkillen helt klart bäst, än så länge.
   Hoppas du har en bärsjal eller Babybjörn så din rygg inte går av!

   Kram!

 • Svara Julpussar 2 december, 2013 at 13:41

  Tacksamt med en shoppingbebis, min var likadan, men nu när hon närmar sig fem är det tyvärr värre ställt med den saken. Burken var sagolikt fin, jag är en sucker för fina plåtburkar av den typen!

  • Svara Helena - amelia.se 3 december, 2013 at 09:33

   Nä, femåringar har nog förmågan att vara lite rörliga och röriga 😉
   Visst är burkar underbart!? Nu ligger det saffranskakor i burken och gottar sig.

   • Svara Julpussar 6 december, 2013 at 09:07

    Åh, låter ljuvligt med saffranskakor i burken! 🙂

  Lämna en kommentar

  Close