Följ mig:
Min dag

Jullovets vanligaste syssla?

6 januari, 2014

Det har rasslats och letats färgglada bitar under hela jullovet och stora rymdskepp har tagit över vårt hem. Tror inte vår familj har varit unik med att efter den 24.e, under stor koncentration, byggt på julklappslego.

Tydligen finns det tre olika kategorier av köpare av lego; 1. De som köper till sina barn, 2. De som köper för att bygga i hop med sina barn, 3. De som köper till sig själva (och kanske använder barnen som ett alibi)

Då snön lyst med sin frånvaro så är det en bra sak att samlas runt och dagarna rinner i väg. apropå det, vi träffade på en familj där det stora paketet var en snowracer. När den lille sonen sa att han fått en sådan sa han det med en speciell ton på rösten. Presentetn var så klart uppskattad och efterlängtad men då det inte finns en gnutta snö så var ju julklappen helt meningslös. Hoppas innerligt att det blir lite snö för alla de som sitter med nya kälkar, skridskor, skidor och besvikna miner.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close