Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

31 mars, 2014

Nu har karln satt sin sista potatis

Nä fullt så farligt är det inte, tvärt om faktiskt! Maken gick å fick ett ryck att vi ska odla potatis på vår lilla tomt. Sättpotatisen ligger nu å förgror och snart ska de första Lythska potatisarna sättas i jorden.

Det är vår andra sommar i trädgården och förra året blev det en liten men naggande god skörd av morötter och plocksallad. Det kommer vi nog dock inte satsa på i år. Mycket verkstad för liten salladstallrik… Örter och jordärtskockor blir nog det vi satsar på. Och potatis då rå’!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.