Följ mig:
Påsk Påskpyssel

Snabbt påskpyssel med färgade påskfjädrar

1 april, 2014

När Yohio gjorde entré på förra årets Melodifestival så såg jag inte det men barnen hade tittat med mormor och morfar. Dagen efter när jag frågade dem om det hade varit något kul och bra på Melodifestivalen och svaret blev: det var en pojke med som såg ut som en flicka men mormor tyckte mest att han såg ut som en påskkyckling med fjädrar i håret. Visste inte vad jag skulle tro men var väl beredd att hålla med om det där med fjädrarna när jag sen sett bilderna.

Tänkte på det när jag såg de vita fjädrarna i butiken i år. I nån artikel om vår nya sångstjärna så läste jag att Yohio färgade sitt blonda hår med vanliga överstrykningspennor för att få den färgglada effekten på hårändarna. Så kan man väl göra med fjädrar också tänkte jag.

Blev väldigt glada och roliga fjädrar. Och roligt hade även jag å dottern när vi gjorde dem – kul påskpyssel för barnen. Dessa ska få pryda en buske utanför huset mot gatan. Det borde väl locka in några påskkärringar på skärtorsdagen?

Klicka här för mer påskpyssel från mig. Hoppas du hittar något som kan vara passande och kul!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara KarinM 2 april, 2014 at 12:42

  Tack för tips! Detta gjorde vi igår och hängde upp i våra två små träd vid entrén.

  • Svara Helena - amelia.se 3 april, 2014 at 09:25

   Hej Karin! Tack för ditt meddelande och ÅH vad glad jag blev att jag kunde inspirera. 🙂

   Glad Påsk!

  Lämna en kommentar

  Close