Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 april, 2014

Födelsedagsfrukost med muskelpaket

Tyst och sakta hör jag familjen tassa upp för trappan och en mörk basröst tillsammans med en ljus flickröst sjunger “Ja må hon leva” närmre och närmre dörren (storsonen: – Jag glömde sjunga…). Jag sover räv som sig bör medans lilkillen småsnarkar bredvid mig. In kliver de finaste jag vet med en bricka värdig för kungar. Höjden av lycka!

Vilken frulle de fått till. Min favoritfrukost, helt klart. Grekisk yoghurt med frukt, bär, nötter och flytande honung. En riktig försmak på sommaren.

Väldigt skönt att de inte tryckt ner 40 ljusstumpar i yoghurten. Hade varit jobbigt på sååå många sätt. (Nej jag har ingen åldersnojja… eller??…)

Och så var det paketöppning. Ett platt, hårt paket var snyggt inslaget i snakeskin-papper. En ram med ett foto, så mycket kunde jag lista ut. Men det var inget familjeporträtt i solnedgången – nej minsann. Det var ett hårt paket, ett riktigt muskelpaket – bokstavligen. Jag ska få träna i hop med ingen mindre än gladiatorn Athena!! Jag skratta så jag grät när jag såg vad det var i.

“Där är du, mamma!” säger storsonen varje gång Athena syns i bild när vi tittar på Gladiatorerna. “Ja, eller hur…” tänker jag tyst för mig själv… Men nu jävlarns ska jag ta fram den grekiska gudinnan i mig som mitt grekiska namn förpliktigar.

Nu jäklarns i min lilla låda ska morsan få jobba. HJÄLP!!!!!!!

Comments (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.