Följ mig:
Personligt Utan kategori

Födelsedagsfrukost med muskelpaket

25 april, 2014

Tyst och sakta hör jag familjen tassa upp för trappan och en mörk basröst tillsammans med en ljus flickröst sjunger ”Ja må hon leva” närmre och närmre dörren (storsonen: – Jag glömde sjunga…). Jag sover räv som sig bör medans lilkillen småsnarkar bredvid mig. In kliver de finaste jag vet med en bricka värdig för kungar. Höjden av lycka!

Vilken frulle de fått till. Min favoritfrukost, helt klart. Grekisk yoghurt med frukt, bär, nötter och flytande honung. En riktig försmak på sommaren.

Väldigt skönt att de inte tryckt ner 40 ljusstumpar i yoghurten. Hade varit jobbigt på sååå många sätt. (Nej jag har ingen åldersnojja… eller??…)

Och så var det paketöppning. Ett platt, hårt paket var snyggt inslaget i snakeskin-papper. En ram med ett foto, så mycket kunde jag lista ut. Men det var inget familjeporträtt i solnedgången – nej minsann. Det var ett hårt paket, ett riktigt muskelpaket – bokstavligen. Jag ska få träna i hop med ingen mindre än gladiatorn Athena!! Jag skratta så jag grät när jag såg vad det var i.

”Där är du, mamma!” säger storsonen varje gång Athena syns i bild när vi tittar på Gladiatorerna. ”Ja, eller hur…” tänker jag tyst för mig själv… Men nu jävlarns ska jag ta fram den grekiska gudinnan i mig som mitt grekiska namn förpliktigar.

Nu jäklarns i min lilla låda ska morsan få jobba. HJÄLP!!!!!!!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena N 25 april, 2014 at 10:49

  Haha, vilket bra paket (känner mig själv lite manad, hihi), och vilken delikat frulle du fick.
  Vädret visar sig från sin bästa sida, och du ska njuta av den här dagen som bara är DIN!
  Ett JÄTTEGRATTIS och en BAMSEKRAM till dig fina <3
  http://helenanygrund.blogg.se

 • Svara Mia 25 april, 2014 at 21:46

  Grattis! Vilken bra present

 • Svara Anna (Annasjul) 26 april, 2014 at 20:10

  Grattis i efterskott!

 • Lämna en kommentar

  Close