Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

27 maj, 2014

Vad tycker ni om min blogg egentligen?

Hej kära läsare! Vem är du? Eller – det spelar ju ingen roll. Vad gillar du? är en viktigare fråga.

Jag skriver ju lite om ditten och datten, mat och bak, pyssel, hemmafix och familjeliv, inredning och restaurangtips, sånt som insprerar mig och vad jag tror kan inspirera andra. Jag kanske har helt fel. Ni kanske tycker det är uppåt väggarna konstigt eller så gillar ni min stil helt och fullt. För allt kan inte alla gilla, det är jag fullt övertygad om. Smaken är ju som baken, sägs det ju…

Men för att bli bättre på detta kan det ju vara trevligt att veta vad jag skriver och gör som ni faktiskt gillar. Och enda sättet att få reda på det är ju att fråga ER. Ni som läser borde ju tycka antingen bu eller bä. Och nu ska ni inte bara säga snälla saker (eller kanske…) utan gärna komma med (konstruktiv) kritik.

Är det för mycket  om mig eller för lite? Vill ni se mer av mitt hem eller är det nog nu? Pysslar jag på tok för lite eller ska det dras på mer? Jag gillar att tipsa om vardagsmat, är det för tråkigt? – sånt kan ni redan, eller? Något jag gillar är att testa nya restauranger och hitta roliga och annorlunda butiker och tipsa om – är det intressant? Mer inredning? Mer trädgård? Mer om barn och familj? Hur skriver jag??

Skriv här eller skicka en kommentar. Jag vet att det inte alltid är så poppis att skriva i kommentarsfältet så då får ni gärna mejla mig på helena.lyth@gmail.com

Ser verkligen fram emot dina kommentarer, förslag och hejarop 😉

Kram
Helena

Comments (18)

 • Läser varje dag och njuter! Du förgyller min vardag. Tack. Har inga önskemål eller kritik utan är bara nöjd.

  • Helena - amelia.se

   TACK Anette! Ett stort leende i ansiktet och i kroppen. Härligt att höra, säger jag å rodnar…
   Ha en finfin dag, så “hörs” vi!
   Kram

 • Hej! Jag är en nykommen läsare och tycker att dina bilder är fantastiska och recepten tilltalande. Kanske skulle jag vilja veta lite mer om dig, tankar och funderingar och så… men det kanske du brukar göra (?). Jag får helt enkelt läsa lite mer tror jag! 🙂 http://www.bjornensover.se

  • Helena - amelia.se

   Tack snälla Anna!! Vilka otroligt fina ord 🙂
   Vad bra att du säger det för jag har nämligen funderat på om mina personliga tankar och så, är av intresse. “Lilla jag” kanske kan bidra med något. Tack för din kommentar.
   Ha en fortsatt fin tisdag
   Kram

 • Jag älskar blandningen av allt (inredning, pyssel, familj, mat osv) och det är därför jag trivs så bra “hos” dig.
  Konstruktiv kritik, hmmm…ja det är väl att jag skulle vilja se lite mer av ert hem, och DIY-projekt (före- och efterbilder) går jag igång på, hihi.
  Men annars tycker jag bloggen redan är perfekt.
  Kram
  http://helenanygrund.blogg.se

  • Helena - amelia.se

   Kära Helena!! Du är så makalöst snäll och blogg-generös!!
   Tack för din kommentar. Blir så hemmablind så jag tänker inte på att det jag har här hemma kan vara av intresse. Bättring!!
   Ha en härlig tisdag!
   Stor kram!!

 • Jag gillar vardagsmat-inläggen och inredningsinläggen bäst, det skulle även vara kul med lite inredningsinspirationsbilder (vilket långt ord, alltså bilder som du inspireras av när du inreder). Pysselinläggen läser jag kanske lite mindre noggrant… men gillar skarpt bloggen som helhet!

  • Helena - amelia.se

   Hej Johanna! Stort tack för din kommentar. Bra förslag med inredningsinspiration, det tar jag med mig.
   Vad kul att du gillar bloggen 🙂
   Kram!

 • Hej!
  Jag tycker att det är en bra blandning av allt. Jag är helt enkelt nöjd. Tänk att jag fastnat för din blogg..lite kul är det. Kram

 • Hej!
  Jag kanske skiljer sig från dina andra läsare då jag inte har familj eller barn. Men din är en av de bästa bloggar jag följer!
  Jag gillar pyssel och diy, håller själv på och pillar med mycket alltid. Aldrig att man klarar av att bara ha ett projekt igång i taget. Det finns ju så mycket roligt att göra! Så om jag ser till vad jag själv skulle vilja läsa är det mer pyssel, och gärna pyssel som inte har med barn att göra.
  Sen gillar jag också dina affärtips, och längtar efter att få komma till Stockholm. Men alla restauranger brukar jag skippa över faktiskt, är så väldigt sällan i storstan ändå!
  Men som de flesta säger är en blandning absolut bäst! Och så skulle jag gärna vilja se mer av ditt hem. Och kanske tips på var man kan shoppa liknande saker någon gång ibland? 🙂
  Hoppas du får en fin kväll!

  • Helena - amelia.se

   Hej Sara! Tack snälla för din kommentar och omdöme. Så fint och bra skrivet.
   Jag tar med mig dina tankar och just pyssel som inte är för barn är något jag verkligen själv känner att jag vill utveckla. Hamnar lätt i det lite mer lekfulla, barnsliga. Tack för peppen och nu blev jag taggad att ta det vidare!

   Önskar dig en fin kväll även till dig.
   Kram!

 • Hej!
  Vem är jag? Gravid med barn nummer två och harr en liten pojke på 2,5. Jag hittade din blogg ganska nyligen, 2 månader sedan, och följer den nu i stort sett dagligen. Det jag gilla mest är blandningen mellan familj, intedning och mat. Du har roliga DIY-projekt och kag skulle gärna se lite mer av allt 🙂 tack för en härlig blogg!

  • Helena - amelia.se

   Hej! Åh vad spännande med barn nr 2. Lycka till och grattis!!
   Vad kul att du gillar blandningen, den verkar gå hem hos många om jag tolkar kommentarerna rätt.
   Tack snälla för din kommentar och omdöme.
   KRAM!

 • Hej hej, Jag tittar in här titt som tätt och det är just din mix av vardag, DIY, mat och inredning som jag gillar. Du har förmågan att beskriva allt på ett trovärdigt sätt utan att det framstår som ytligt och bara fernissa. Dessutom har du alltid snygga bilder som inspirerar. Jag fortsätter gärna att komma hit in. Kram Lotta

  • Helena - amelia.se

   Hej Lotta! Stort tack för din kommentar, feedback och otroligt fina ord!
   Så glad att få en liten inblick i vilka det är som läser 🙂 Varmt välkommen tillbaka så “ses” vi!
   Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.