Följ mig:
Inredning Utan kategori

Snyggspikar uppåt väggarna

17 juni, 2014

Att hänga upp saker på väggarna – det är lite utav en konstart i sig själv. Rätt upphängt kan göra en ganska ointressant plansch väldigt spännande. Att hänga upp just planscher i galgar och liknande är superfint tex.

Blev kär i en träskulptur (eller hänge eller vad man nu ska kalla det) i Lotta Agatons shop när jag var där för första gången. Tyckte den skulle passa superfint i vårt kök där jag försöker få in trädetaljer för att mjuka upp det vita kaklet och den hårda marmorn.

De två trästjärnorna och ståltråden behövde en snygg upphängning och jag tänkte genast på en typ av spik som känns antik. Grov och nästan handsmidd. Letade ett tag och fann den på R.O.O.M.

Blev snyggt tycker jag. Gillar hur det är tungt, hårt och luftigt på samma gång.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Tina Sundling 17 juni, 2014 at 10:59

    Oj. Huuuur snyggt som helst om du frågar mig. Enkelheten överträffar sig själv här 🙂

  • Svara Anna 17 juni, 2014 at 14:06

    Så fint! Helheten kommer fram särskilt väl med tavlan, blomman och korgen/krukan. Älskar orginella idéer. Titta gärna på min tavla med konserverad växt i här: http://www.bjornensover.se/?p=429 Hälsningar Anna

  • Lämna en kommentar

    Close