Följ mig:
DIY & Pyssel Shopping Utan kategori

Loppiskap ska bli till roliga DIY/pyssel

8 augusti, 2014

På våra loppisvändor här på skånesemestern har jag inte bara letat härliga fynd och ting utan även tänkt på att hitta saker till några DIY’s och pyssel jag vill göra. Mycket nöjd med det jag funnit.

Superhärliga tyger med vävda mönster som jag ska göra flaggspel av. Hur pysslig jag än må vara så tycker jag inte (ännu) att sy är det roligaste men att sy ett flaggspel har jag velat göra länge. Att då använda sig av tyger med vävda mönster och inte med tryck på gör det hela enklare. Då behöver jag inte vika tyget dubbelt och sy ihop utan det räcker med ett lager då mönstret syns från båda håll. Det gäller att vara klurig… 😉

Nytvättade och soltorkade. Redo att bli flaggor.

Att sätta gamla små lampskärmar på ljusslingan har jag också velat göra länge. Bara inte hittat de där fina skärmarna. Tills nu! För 3 spänn styck var de dessutom fyndigare än allt annat i fyndväg man kan drömma om. Visst är det en superfin färgskala med de ljusgula och brända röda? Blir toppen till kräftskivan!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Jessica 8 augusti, 2014 at 07:50

  WOW! Jag har letat lampskärmar jag vet inte hur länge, men hittar inge så där snygga och framförallt inte så BILLIGA! Väntar med iver på att få se höstslingan med dem på!!

 • Svara Helena N 8 augusti, 2014 at 09:36

  Åh vilka lampfynd! Hoppas du orkar ge oss en guide hur du går tillväga när du gör slingan.
  Kramar Helena
  http://helenanygrund.blogg.se

 • Lämna en kommentar

  Close