Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 augusti, 2014

Loppiskap ska bli till roliga DIY/pyssel

På våra loppisvändor här på skånesemestern har jag inte bara letat härliga fynd och ting utan även tänkt på att hitta saker till några DIY’s och pyssel jag vill göra. Mycket nöjd med det jag funnit.

Superhärliga tyger med vävda mönster som jag ska göra flaggspel av. Hur pysslig jag än må vara så tycker jag inte (ännu) att sy är det roligaste men att sy ett flaggspel har jag velat göra länge. Att då använda sig av tyger med vävda mönster och inte med tryck på gör det hela enklare. Då behöver jag inte vika tyget dubbelt och sy ihop utan det räcker med ett lager då mönstret syns från båda håll. Det gäller att vara klurig… 😉

Nytvättade och soltorkade. Redo att bli flaggor.

Att sätta gamla små lampskärmar på ljusslingan har jag också velat göra länge. Bara inte hittat de där fina skärmarna. Tills nu! För 3 spänn styck var de dessutom fyndigare än allt annat i fyndväg man kan drömma om. Visst är det en superfin färgskala med de ljusgula och brända röda? Blir toppen till kräftskivan!

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.