Följ mig:
Hemmaliv Okategoriserade

Vad som händer när bebisen kan gå

2 oktober, 2014

Helt plötsligt, i ett slag, så ser vårt hem annorlunda ut. Alla lösa föremål 1 meter upp är borttagna. Här finns ingen plats för fina, stilfulla stilleben på soffbord, inga små ljusstakar i fönstret eller vaser med vackra höstblommor. Varför då? Jo, liten har blivit lite större och kan nu ställa sig upp och gå med stöd. Allt är spännande och ska dras i. Gärna bitas på.

Ser onekligen roligt ut. Som om det är en tornado som dragit fram mellan 0-75 cm höjd.

 
Klicka om du gillar

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Anna 2 oktober, 2014 at 08:38

  Hahaha jag känner såååå väl igen det där! 🙂 Anna http://www.bjornensover.se

 • Svara Jul i Laloland 2 oktober, 2014 at 08:52

  Hehehehe, det betyder för mig att nästa jul blir sparsam i sina dekorationer antar jag …????

 • Svara Helena N 2 oktober, 2014 at 10:38

  Hihi, det där kommer jag ihåg, och den nedersta lådan ser ut precis som min gjorde, bara en massa plastbyttor osv, som inte var någon fara att tjejerna drog ut och röjde med.
  Kram kram
  http://helenanygrund.blogg.se

 • Lämna en kommentar

  Close