Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 oktober, 2014

Tips: Analogt Pinterest

Ni som är bekanta med Pinterest vet hur bra det är som inspirationsverktyg. För er som inte gjort Pinterest till er vän än säger jag grattis, ni har en hel inspirationsvärld framför er.

Pinterest är digital och snabb, men vad händer då med den gamla världen – tidningarna. Jag älskar att köpa magasin. Kånka hem kilovis av bläddermys. Lägger dem sedan i snygga-spara-hyllan. När de har blivit för många tar jag fram skalpellen och skär ut de sidor jag inspireras av och vill spara – restips, pyssel/diy, inredning, recept, snygga bilder, bra annonser, viktiga artiklar osv. De åker in i pärmar för att bli mitt inspirationsarkiv. Alltså Pinterest i analog form, det som folk har hållt på med med receptböcker tex.

Nu hade högen blivit stor men det som fick mig att sätta i gång med rensningen var min lille “assistent”. Som jag skrev i går är allt upp till 1 meter i farozonen. Annars är de inbyggda hyllorna under fönsterbrädet perfekta för magasinförvaring tycker jag.

 

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.