Följ mig:
Tips & Trix Utan kategori

Tips: Analogt Pinterest

3 oktober, 2014

Ni som är bekanta med Pinterest vet hur bra det är som inspirationsverktyg. För er som inte gjort Pinterest till er vän än säger jag grattis, ni har en hel inspirationsvärld framför er.

Pinterest är digital och snabb, men vad händer då med den gamla världen – tidningarna. Jag älskar att köpa magasin. Kånka hem kilovis av bläddermys. Lägger dem sedan i snygga-spara-hyllan. När de har blivit för många tar jag fram skalpellen och skär ut de sidor jag inspireras av och vill spara – restips, pyssel/diy, inredning, recept, snygga bilder, bra annonser, viktiga artiklar osv. De åker in i pärmar för att bli mitt inspirationsarkiv. Alltså Pinterest i analog form, det som folk har hållt på med med receptböcker tex.

Nu hade högen blivit stor men det som fick mig att sätta i gång med rensningen var min lille ”assistent”. Som jag skrev i går är allt upp till 1 meter i farozonen. Annars är de inbyggda hyllorna under fönsterbrädet perfekta för magasinförvaring tycker jag.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Mia 3 oktober, 2014 at 13:33

    Hihi…Han står på tå …..:)

  • Svara Ms_Xx 3 oktober, 2014 at 14:31

    Nu kan man ju dessutom fota det man vill spara och smäcka upp det på pinterest, perfekt för mig som fyller kamerarullen på mobilen direkt, och har för dåligt med plats hemma…

  • Lämna en kommentar

    Close