Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 oktober, 2014

amelia Jul! Jag är med på ett yttepyttehörn

Ni har väl inte missat alla jultidningar som redan finns i tidningshyllan? Eller redan, på tiden snarare tycker jag.

Jag har hyllmetrar och kilovis med tidningar och böcker om julen. Tänker att jag inte borde köpa något mer då jag redan äger så mycket och redan har mina bästa recept men det går liksom inte att hålla sig. Känner ni igen er??

Förra året var dock en besvikelse. Många tidningar var bleka och jag bläddrade hellre i de gamla godingarna från förr. amelia Jul som nu damp ner i lådan fick mig att känna ett julhopp. Mycket härlig i sin layout och julkänsla. Så mycket bättre i år med härlig julstämning, bra mat- och bakrecept och roliga pyssel. Och då ska jag säga att jag var ju med i den förra

Jag blev tillfrågad om mitt bästa recept och det är ju alla gånger min chokladkola. För det är världens godaste chokladkola nämligen och har en sådan fin historia. Klicka här för att komma till chokladkolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.