Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

12 november, 2014

En vas – tre användningssätt

lägenhetsvisningen i går så hade stylisten Mikael Beckman inrett med väldigt mycket från Svenskt Tenn. Då jag nyligen insåg att jag är inredningsbesläktad med Estrid Ericsson (grundare av Svenskt Tenn) gick jag runt och om vartannat mös och dreglade. Så mycket saker som absolut skulle må så bra av att bo hemma hos oss.

En vas som jag länge suktat efter är glaskrukan/vasen Hortus. Gillar den klassiska formen och att den har en modern personlighet med duttarna. Skulle dessutom vara alldeles strålande i min jul 2014 som går i, bland annat, grönt…

Denna kruka hade Mikael Beckman med tre gånger i sin styling men i olika rum och med helt olika syften. Det gillade jag skarpt. Och att kombinera grönt med mässing är så snyggt. Men det visste jag ju redan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.