Följ mig:
Inredning Utan kategori

En vas – tre användningssätt

12 november, 2014

lägenhetsvisningen i går så hade stylisten Mikael Beckman inrett med väldigt mycket från Svenskt Tenn. Då jag nyligen insåg att jag är inredningsbesläktad med Estrid Ericsson (grundare av Svenskt Tenn) gick jag runt och om vartannat mös och dreglade. Så mycket saker som absolut skulle må så bra av att bo hemma hos oss.

En vas som jag länge suktat efter är glaskrukan/vasen Hortus. Gillar den klassiska formen och att den har en modern personlighet med duttarna. Skulle dessutom vara alldeles strålande i min jul 2014 som går i, bland annat, grönt…

Denna kruka hade Mikael Beckman med tre gånger i sin styling men i olika rum och med helt olika syften. Det gillade jag skarpt. Och att kombinera grönt med mässing är så snyggt. Men det visste jag ju redan.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close