Följ mig:
Utan kategori

Berlintips emottages tacksamt!

13 november, 2014

Snart är det dags! Jag å maken åker till Berlin i december för en helg. Det var min 40-årspresent av honom och jag ser så fram emot detta. Härligt att få komma i väg bara vi två, få åka till Berlin som precis firat 25 år sedan muren föll, vara i Berlin i jultid (detta får mig att nästan få feber av lycka), äta på härliga restauranger (och slippa diska), shoppa tills moralen och plånboken säger stopp och (nästan) framförallt få sova ut. Älskar mina barn så klart men morsan behöver sova…

Men nu är jag på jakt efter tips på shopping, museer, restauranger, barer, promenader, julmarknader och annat. Jag var där för 6-7 år sedan men det var varm sommar då så det var något helt annat och jag hann inte med så mycket.

Skicka en kommentar eller ett mejl: helena.lyth@gmail.com
Stort tack på förhand!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close