Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

13 november, 2014

Berlintips emottages tacksamt!

Snart är det dags! Jag å maken åker till Berlin i december för en helg. Det var min 40-årspresent av honom och jag ser så fram emot detta. Härligt att få komma i väg bara vi två, få åka till Berlin som precis firat 25 år sedan muren föll, vara i Berlin i jultid (detta får mig att nästan få feber av lycka), äta på härliga restauranger (och slippa diska), shoppa tills moralen och plånboken säger stopp och (nästan) framförallt få sova ut. Älskar mina barn så klart men morsan behöver sova…

Men nu är jag på jakt efter tips på shopping, museer, restauranger, barer, promenader, julmarknader och annat. Jag var där för 6-7 år sedan men det var varm sommar då så det var något helt annat och jag hann inte med så mycket.

Skicka en kommentar eller ett mejl: helena.lyth@gmail.com
Stort tack på förhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.