Följ mig:
Min dag

Fick besök av FN i inredning i går

10 december, 2014

I går körde en hel busslast av professionella inredare fram till vårt hus. Bussen var så stor att det var med nöd och näppe den kom fram. Ut vällde 28 stycken inredare från hela världen. De var från Nya Zeeland, England, Finland, Holland, Sydamerika mm. Som Förenta Staterna i Inredning.

Varför hela fridens namn skulle de hem till mig då, undrar du? Jo detta är alltså IKEAs utvecklingsteam som vill veta hur folk bor runt om i världen.

Nu kom de alltså till en 3 barnfamilj i Stockholms västra förorter och skulle kolla in funkisen här. Otroligt kul att berätta om området och huset. Jag älskar funkis och det kändes härligt att få sprida detta vidare och förhoppningsvis inspirera.

Roligt hur olika vi ser på inredning. En man från Sydamerika undrade varför vi inte hade gardiner och så få mattor. Det var för honom ett otroligt konstigt val att vara gardinfri. Att de stora barnen delar sovrum var en annan sak många undrade över. Mycket bra att faktiskt få sitt hem ifrågasatt för man blir ju hemmablind. Nu kan jag känna att vissa saker och hur vi använder rummen kanske ska revideras.

Så ledsen över att jag inte tog en bild på alla dessa nyfikna personer som frågade om allt, från hur vi hänger upp kläder i hallen till hur vi borstar tänderna.

Gratis!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena Drömhus 10 december, 2014 at 10:50

  Men gud så kul! Vilken grej liksom 🙂 Kam

 • Svara Mormorsglamour 10 december, 2014 at 10:53

  Hihi.. vilken upplevelse! Ja, så kul med andra åsikter och synvinklar på boendet. Jag undrar massor när jag är utomlands varför de gör si och så. Ett sånt himla kul projekt. Där hade man gärna hängt med i den bussen, runt om i världen 🙂
  Kram
  Helena

 • Lämna en kommentar

  Close