Följ mig:
Portfolio

Träffa mig i Moodgallerian i dag!

19 december, 2014

I dag har jag världens roligaste uppdrag. Jag ska vara paketinslagningsproffs i snygga Moodgallerian. Mood erbjuder inslagning av varor som köpts i gallerian och jag har fått välja ut papper och snören som jag tycker känns rätt för julen 2014. Alla kunder får slå in själva och om de/ni vill så finns jag där och kan erbjuda lite tips och trix för att med enkla medel göra paketen ännu snyggare.

Jag är där hela dagen och lär behöva lite pepp och glada tillrop så är du i stan så kom förbi vet ja!

Väl mött 🙂

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Jul i Laloland 19 december, 2014 at 19:56

  Åh va roligt! Hejja hejja, lite långt från Lkpg bara annars hade jag kommit förbi och sagt hej IRL.

  • Svara Helena - Hemma Med Helena 19 december, 2014 at 21:06

   Det hade varit så trevligt!! Får ha lite framförhållning så vi kan få till det nån gång 🙂
   KRAM!

  Lämna en kommentar

  Close