Följ mig:
Inredning Utan kategori

Matt-feber. Fått dille på mattor och ser snyggingar över allt.

26 februari, 2015

Jag ska verkligen inte säga att jag är supertrendkänslig men det är roligt hur jag kan ha en känsla och en önskan om nåt till hemmet och sen efter nån månad så läser jag att det jag spanat in är på modet. Det är väl just så det är - trendsvängningarna finns i vår omvärld och var de kommer ifrån vet jag inte om nån kan säga. Men om så - hör av dig till mig 😉

Alla inredningstidningar och -bloggar visar att ljust & fräscht är på väg bort. Eller redan är borta? Som en del i detta kan jag ju säga att här hemma i casa-Lyth så målar vi väggar, placerar stora växter i fönstren, frossar i grön marmor och mässing och tänker på textilier i varma färger. Det ska kännas ombonat.

Mattor är verkligen det som jag nu sniffar mig fram till. Har en kelimmatta i vardagsrummet som ger fin varm känsla. Är lockad av mattor med grafisk mönster.

Ett nystartat märke är Layered som levererar den ena snyggingen efter den andra. Så vackra färger och mönster som är som grafiska konstverk på golvet. Den här första - älskar den rosa färgen!!

Ellos har också nya vackra mattor med grafiska mönster. Den blå känns verkligen rätt i tiden och passar till mycket. Hemma i vårt tv rum tex 😉

Mios färgglada matta ser jag skulle passa i ett barnrum. Förmodligen för att det är färger som finns i våra barnrum.

IKEAs matta från Stockholmskollektionen är jag redan bekant med då den gula pryder golvet i vår övre hall. Blir så glad över att jag vågade gult för det är så energigivande där.

Foto: Layered, Ellos, Mio, IKEA

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth 

Gratis!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara C 26 februari, 2015 at 14:25

  Tack för inspiration! Jag har haft en hang-up på IKEAs gula Stockholmsmatta sen jag såg den första gången. Tycker bara att den är så fin. Men har fått ett tydligt nej från maken;-)

  • Svara Helena Lyth 26 februari, 2015 at 14:45

   Hej! Hälsa då din make från mig 😉 Den gula färgen är ytterst välgörande och just i entréer och hallar för det gör att man välkomnas.
   Var väl liiiiite rädd att den gula färgen skulle ta över men då det är ekgolv under så var ju golvet redan varmt och färgat, så att säga. Men annars är ju de andra här ovan väldigt fina de med 🙂

   KRAM!!

  Lämna en kommentar

  Close