Följ mig:
DIY & Pyssel Pyssel till hemmet Utan kategori

Snyggtejpar på väggen

9 mars, 2015

I hallen har vi en vägg som dels ber om att få bli ommålad men också om att få lite kläder. Att hänga upp tavlorna som står i "skämsrummet" verkar vara en svår sak att få ändan ur och göra.

Passar på att medans det väntas på målarpenslar och tavelkrokar så tejpar jag lite på fri hand med washitejp.

När jag såg den snygga vägghängda ljushållare från Note första gången tänkte direkt på ett rutmönster med tejp man kunde göra på väggen. Nu gjorde jag ett försök. Fortfarande nöjd med idéen men inte helt hundra på utförandet. Om jag orkar göra om det ska det bli ännu mer räta linjer och framförallt lika långa linjer.

 

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Gratis!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close