Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

12 maj, 2015

Nä, nu får det vara nog!

Ser ni den?? Den som löser mina enorma bekymmer??

Nu när trädgården tagits i anspråk igen blir dörren från köket ut till trädgården den mest trafikerade platsen i hemmet. Essingeleden är ingenting mot denna passage. Speciellt när barnen har med sig kompisar hem från föris, då är det liksom trafikstockning.

Skorna flyger av och hamnar överallt. Alltid en sko eller strumpa som saknas. Jag är mer eller mindre allergisk mot sånt här. Skulle inte kalla mig pedant men hyser stor förkärlek till “var sak på sin plats” om man säger så. Ett hav av skor bla makens 49.or ska man försöka vad i och katterna som går den vägen tvekar innan hungern tvingar in dem.

Har korgar överallt i hemmet för allt från tvätt, tidningar, saker som ska upp, saker som ska ner, lego och utklädningskläder. Det utrymme som är vid vår köksdörr är rätt trång så en rund korg blir fel. Kom då på den där äppellådan jag köpte till julbordet – hade den på julbufféen som nivåskillnad. Den skulle bli perfekt. Sväljer hur mycket som helst och är snygg. Sagt och gjort. Har nu instruerat barnen hur de ska göra med sina dojjor. Får se hur det går med det.

 

Comments (3)

  • Smart! Har samma problem hemma, dock inga barn som slänger skor utan svärföräldrar som tyckte att det var smart att ställa tofflor hos oss på sommaren och jag gillar inte heller att ha en massa saker framme. Vi fick en hög med äppellådor på köpet när vi köpte huset. Ska testa detta i helgen, har än så länge inte hittat någon korg som varit perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.