Följ mig:
Pyssel till hemmet

Gör en unik väggdekoration med nedladdningsbara printar

15 maj, 2015

Här kommer ett pussligt pysseltips med medföljande printar (längst ner i inlägget). Visade en liten sneak peak tidigare och nu är det klart.

I vårt sovrum så har jag satt upp en väldigt vacker gammal skolplansch. Den är jag helt överförtjust i och velat ge den en fin kompis att få häng i hop med där uppe på väggen. Det har det gått lite sämre med. Inte riktigt bestämt vad det ska vara och om det ska vara i samma stil eller nåt helt annat och modernt – tavla, print, foto.

Så, under tiden jag håller på å letar efter lämplig tavla så tänkte jag ge väggen och skolplanschen en pappersmosaik. Gjorde ett mönster som går att lägga ihop till ett stort mönster. Formen har jag tagit med inspiration från Ginkoträdets fina blad. Tyckte det passade bra i hop med skolplanschen.

Skriv ut printarna HÄR och HÄR nere, på färgade papper. Jag hade metallicpapper med fin blänkande yta. Klipp eller skär ut och fäst på väggen med häftmassa.
Lycka till!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Eva 15 maj, 2015 at 07:43

    De passar verkligen fint ihop, fint med variationen. Snyggt!!!

  • Svara sandra 15 maj, 2015 at 23:24

    Herrejesus vad snyggt! Har precis börjat läsa din blogg och måste säga att det var kärlek vid första ögonkastet! Fin inredning och snygga & roliga DIY. Love ☺

  • Lämna en kommentar

    Close