Följ mig:
Min dag New York

Nu drar jag till New York!

16 maj, 2015

Så galet att få vara ledig från sin vardag – alltså både jobb och hem, och få fly ihop med kära väninnor till New York City! Vi har pratat mer eller mindre varje dag om våra planer, packningar, måsten, önskningar. Detta är en resa vi pratat om hur länge som helst men det är alltid nån utav oss som varit gravid, nyförlöst, ammandes eller på nytt jobb men nu stämde allt.

Har alltid velat göra en sån här bild. Det gör ju alltid de där coola modebloggerskorna när de ska ut på resa. Varför egentligen? För att visa att de har med sig pass och läppglans? Strunt samma! Nu är det jag som gör det och känner mig ytterst kontinental och flådig.

Kamera och dator åker med mig och jag hoppas vara duktig på att uppdatera från det stora äpplet. På Instagram kommer jag säkert lägga upp lite då och då så häng med där – @helenalyth.se

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Petra / Popetotrora 16 maj, 2015 at 08:05

    Fy tusan vad härligt! Ser fram emot att få lite NY i mitt instagram-flöde. 🙂

  • Lämna en kommentar

    Close