Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 maj, 2015

Jag & en takterass i New York – sann kärlek

Hej! Poppar in här på bloggen i all hast med extremt varma hälsningar från New York. Värmen, eller snarare hettan, överrumplar mig. Blir det varmt här så blir det tydligen rejält hett och fuktigt har jag fått lära mig.

Vi promenerar, promenerar och promenerar hela dagarna. Tar in en massa intryck så både fötter och hjärna måste få vila då och då. Bästa sättet att pausa är att leta upp en takterass, eller rooftop som det heter. Ta en hiss låååångt upp så det kittlar i magen och slår lock för öronen. Komma bort från gata, ta ett svalt glas, få mer luft och bli alldeles tagen av utsikterna. Dessa vyer!!!

Lovar återkomma med mer och fler rapporter från våra dagar här. Samla ihop och retuschera bilder blir perfekt sysselsättning på planet hem.

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.