Följ mig:
DIY & Pyssel

Ladda ner Europas flaggor till kvällens europeiska musikfest.

23 maj, 2015

I kväll smäller det. Måns är vår hjälte och ska ta Hero till seger i Wien.

Får jag tipsa om ett roligt sätt att titta på och festa in Eurovision? Gör ett europeiskt knytkalas och be vänner ta med rätter från olika länder. Alla gäster får vara ett land och ta med en rätt från det landet. Har gjort det några gånger och det blir den mest fantastiska buffén. Grekisk tzatziki, spansk bondomelett, franska dessertostar, italiensk pizza och svensk lax.

Och detta dekoreras så klart med ett härligt falggspel. Längst ner här finns utskrifter att ladda ner. Klipp eller skär ut, vik dubbelt och fäst med dubbelhäftande tejp runt tandpetare eller tråd. Och nej, alla europas flaggor är inte med. Dessa gjorde jag för två år sedan och har inte uppdaterat. Nästa år kanske??

Ladda ner flaggorna HÄR och ännu fler HÄR.

Nu håller vi tummarna för Måns! Heja!!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Totte 29 oktober, 2016 at 11:56

  Hej!
  Hur skapade du dessa utskrifter? Jag skulle vilja göra likadana men med andra flaggor och vimplar.

  Mvh
  //Totte

 • Lämna en kommentar

  Close