Följ mig:
Paketinslagning

Tips på vacker & effektfull paketinslagning

8 juni, 2015

Älskar att slå in paket och paketinslagning skulle jag gärna ägna mig mer åt. Härligt att med händerna skapa något och göra så fint att mottagaren inte bara gillar innehållet utan även utsidan.

I går gjorde jag denna för de två största barnen har dagiskalas i morgon. Vet inte om det var Drottningholm som inspirerade men jag vill göra något maffigt på paketet .

Det här är en enkel paketinslagning men ser rasande snygg ut,

Ta ett långt paketsnöre/-band och fäst ena änden på baksidan av paketet med tejp. Vira sedan runt så långt du önskar, minst tre varv. Gör sedan likadant på tvären. För varje nytt tvärsvarv vävs paketsnöret/-bandet genom de första. Avsluta allt med att tejpa över snöret/bandet så det fastnar och ligger still mot pappret. Tejpa på ställen där ögat helst inte ska se på paketet.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close