Följ mig:
Pyssel för barn Sommarpyssel

Vik en pappersloppa fylld med sommarkul för barnen

27 juni, 2015

Vi har en vecka kvar innan jag går på semester och de två stora barnen slutar förskolan. Sen har vi sommarlov för hela slanten. Mycket ska vi göra och längtar till. Men det kan ju vara så att dagarna kan bli lite väl långa och då blir det tjiv om vad man ska göra eller att påhittigheten kan sina.

Då kan denna lilla pappersloppa vara en rolig lösning på detta. Vik en pappersloppa och på flikarna skriver man olika saker man kan hitta på,  alla parter kan få med sina önskemål, och då blir det slumpen som får avgöra utgången.


Längst ner här finns en somrig bild som kan skrivs ut. Ladda ner bilden till ditt skrivbord, skriv ut, klipp till och vik. Klicka här för bra beskrivning av hur man enkelt kan vika en pappersloppa. Sen så skrivs de olika aktivitetsförslagen på den vita ytan, se bild.SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close