Följ mig:
Min dag

Dagar som denna

25 juli, 2015

Sommar, semester och lugna dagar. Jag tar dagar som denna och lägger i novemberlådan för att ta fram när det känns grått och tråkigt.

 

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Laila 26 juli, 2015 at 06:57

  Hej! Alltid lika roligt att läsa din sida, tyvärr så har jag stora problem att få fram sidan i mobilen. Den laddar liksom inte riktigt. Övriga sidor fungerar bra, är det någon mer som har problem med det här?

  • Svara Helena Lyth 26 juli, 2015 at 23:42

   Hej Laila! Tack snälla för dina ord och ett extra stort tack för att du berättar om problemen.
   Jag har rätt stora bilder för att jag är så förtjust i bilder och det kan vara att de är tunga. Sidan kommer göras om inom snar framtid och jag hoppas det kan hjälpa men jag gör nu test med att spara framtida inläggsbilder på annat sätt. Hoppas det kan göra att det laddas snabbare. Håll tummarna 🙂

   KRAM!

 • Svara Mian på Finaste mattan 26 juli, 2015 at 10:55

  Det är PRECIS så här det ska vara… : )

 • Lämna en kommentar

  Close