Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 juli, 2015

Dagar som denna

Sommar, semester och lugna dagar. Jag tar dagar som denna och lägger i novemberlådan för att ta fram när det känns grått och tråkigt.

 

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Comments (3)

  • Hej! Alltid lika roligt att läsa din sida, tyvärr så har jag stora problem att få fram sidan i mobilen. Den laddar liksom inte riktigt. Övriga sidor fungerar bra, är det någon mer som har problem med det här?

    • Hej Laila! Tack snälla för dina ord och ett extra stort tack för att du berättar om problemen.
      Jag har rätt stora bilder för att jag är så förtjust i bilder och det kan vara att de är tunga. Sidan kommer göras om inom snar framtid och jag hoppas det kan hjälpa men jag gör nu test med att spara framtida inläggsbilder på annat sätt. Hoppas det kan göra att det laddas snabbare. Håll tummarna 🙂

      KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.