Följ mig:
Tips & Trix

Vanliga kvinnor är snyggast!

9 augusti, 2015

Sånt här älskar jag! Fransyskan Nathalie Croquet, som till vardags jobbar som stylist, har bytt plats med modellerna. Hon ville testa hur de vanliga modellannonserna skulle se ut med en lite äldre och lite vanligare kvinna framför kameran i liknande poser. Klicka HÄR för att se fler.

Är det bara jag som tycker att hennes bilder är bättre??

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Jessica 13 augusti, 2015 at 20:48

    Det här ÄLSKAR jag. Gu va mycket intressantare hennes bilder är. Tänk om det här var trenden eller i alla fall hände oftare – vilken skillnad i vad som skulle vara ”rätt”. Älskar idén!

  • Lämna en kommentar

    Close