Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 september, 2015

När maten för fiender samman

När vi köpte vårt hus ingick det två katter – Birger och Bernhard. De hade bott här i hela sina liv och de förra ägarna som skulle flytta till lägenhet förstod att de inte skulle trivas inne i stan. En av dem tom sover ofta ute om nätterna. Men bara för att de bor tillsammans här så är de på intet sätt vänner. De väser högt så fort de ser varann och de har gjort en uppdelning om vilka vångingsplan de får röra sig på. Bernhard håller till på övervåningen medans den yngre och kaxigare Birger har undervåning och källare.

I morse när jag, väldigt trött, kom ner i köket så var Birger på väg mot matskålarna samtidigt som Berhard ville komma in för att äta. I vanliga fall skulle de kämpat om ensamrätten över skålarna men, kors i taket, de smög sig båda fram och började äta. Var tvungen att dokumentera.

De la ner sina vapen för att hungern var starkare än stoltheten.

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.