Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 oktober, 2015

Nu drar vi till London!

Hej alla glada denna fantastiska torsdag. Här kommer en glad hälsning från Arlanda!

Väskorna packades sent i går, alldeles för sent. Jag önskar att jag var en sådan som gjorde saker i tid, inte behöver stressa och hamna i onödiga situationer som att alla strumpbyxor visade sig ha hål på foten. Men, som alltid, missar jag aldrig en deadline och nu är vi alltså på väg. Och strumpbyxor går det ju att köpa på flygplatsen eller i London!

Jag, min mamma och min dotter ska ha en veckoända i den brittiska storstaden och på schemat står det afternoon tea, fönstershoppa, äta fish ‘n’ chips och promenera, promenera och promenera. Och inte att förglömma: Vi heter alla Ingrid i mellannamn och vi har namnsdag på fredag. Då är det fest!

Har en lång lista med saker jag hoppas kunna besöka och få med mig hem. Inredningsdelen på Anthropologie, Strosa och insupa ALLT på Liberty, världens ljuvligaste parfym hos Jo Malone, äta rostade kastanjer på gatan, gå i St. James’s Park och se på alla sjöfåglar mm. En Paddington-björn och åka dubbeldäckare står på dotterns lista. Min mamma har två måsten; se Big Ben och gå på Oxford street. Tycker nog att vi inte har för höga krav och förväntningar.

Kameran är med och jag ska fånga så mycket inspiration som möjligt och lägga upp här. Så – häng med oss till London 🙂

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.