Följ mig:
Trender | Inspiration

Fredagsblommor från Selfridges skyltfönster

9 oktober, 2015

Hello! It’s Friday!! And that means fredagsblommor! Då jag är i Londonfår jag ta till något jag hittat på stan istället för några på köksbordet.

I går var det en intensiv dag dels på resande fot och dels överrumplade av allt myller på Londons gator. Vi tog oss till mitten av smeten så det var väl att vänta i och för sig.

På Oxfordstreet ligger Selfridges som är ett av världens bästa och mest kända varuhus. Jag kan dock bli lite anti när det just är så stort och sen så är allt löjligt dyrt. Men fönstershoppa måste man.

Och denna gång var det den vackraste fönsterskyltningen någonsin. Varje skyltfönster täcktes av enorma pappersblommor. Vissa fönster hade dessutom fått blommor utanför fönstret, upp på fasaden. Så vackert och så effektfullt. Skyltningen lämnade ingen oberörd. Alla stannade till och tittade.

Och vad var det då som visades upp här egentligen? Skaulle man köpa dessa blommor? Eller materialet? Nej, ser du den inte? Det som ställs fram här i skylten?

Liten, liten och alldeles ensam fick Appleklockan stå där och lysa med sin prakt. Mycket fönster för en liten digitalklocka kan tyckas.

Sådana här skyltfönster görs det inte riktigt hemma. NK jobbar på bra men annars är det rätt dåligt med de kreativa fönstrena. Hoppas fler vågar göra spännande skyltfönster.

Nu ska vi äta hotellets frukostbuffet och tanken är att langa in så mycket som möjligt. Energi behövs när det står ”promenera på stan” på schemat.

Ha en fin fredag.

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close