Följ mig:
Jul Julpyssel

Varsågod! Ladda ner nedräkningsetikett till jul för doftljus i glas

29 november, 2015

Snart är det första december! Woohoo!! Jag har några gånger försökt med ett sådant där ljus man ska tända varje dag, ett med siffrorna 1-24 på ni vet. Har aldrig fått till det! Flera dagar under dessa dagar har jag glömt och då ska jag låta ljuset brinna i kapp och då har jag ju liksom missat hela grejen med ljuset.

Bättre att då ha ett härligt blockljus eller doftljus i glas att tända när andan faller på. Men de där i glas kan man ju sätta en nedräkningsetikett på. Gjorde 3 stycken som finns här i inlägget att ladda ner och skriva ut. En tidig julklapp till dig från mig 🙂 Det är ett A4 så det ska gå bra att skriva ut.

Har ett ljus från Byredo som fick sig en ren vit etikett. Kommer bli toppen i köket om morgnarna. Mysigt med levande ljus så klart men doften kommer också göra hela familjen decemberlugna.

Klicka HÄR så får du en pdf du kan ladda ner till skrivbordet och skriva ut, klistra på ditt ljus och sedan längta dag för dag.

Hoppas ni gillar utskriften och att den kan komma till användning 🙂 Tänd ett ljus och låt det brinna…


Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Nina 3 december, 2015 at 06:30

  Vem är designern bakom den svartvita ”hus-saken”?
  Har sett samma mönster på lampfötter och fått höra vem det är men har tyvärr glömt bort 🙁

  • Svara Helena Lyth 3 december, 2015 at 09:04

   Hej Nina! Visst är den fin!? Det är Fornasetti som gjort den svart/vita porslinsburken. Inuti står en sprayflaska som är för rumsdoft. Jag har länge trånat efter Fornasetti men allt har varit så rasande dyrt. Denna lilla sak klarade plånboken. Köpte den i London tidigare i höstas.
   Enligt Fornasettis sida så är det bara Svenskt Tenn som säljer i Sverige. http://www.fornasetti.com/retailers

   KRAM!

 • Svara Helenes underbara jul 4 december, 2015 at 14:19

  Smart att göra själv. Har köpt två olika i år, för jag gillar den här sorten rätt mycket. Dock köpte jag färdiga. Ett ”dyrt” från Tine K (fantastiskt vackert) och ett billigt från H&M. Mitt Tine K lär väl hänga med ett tag men till nästa år ska jag definitivt testa att skriva ut själv.

  Besök gärna min blogg, renodlad julblogg som din var från början 🙂

  Juliga hälsningar

  Heléne

 • Svara Marie-Anne 4 december, 2020 at 16:50

  Thanks for the candle’calendar ! I like ! happy christmas !

 • Lämna en kommentar

  Close