Följ mig:
DIY & Pyssel

Inspirerande pysselidé: glasvas med läderdekoration

12 januari, 2016

I går var det som jag nämnde Stora Trenddagen. Verkligen inspirerande och givande att få ta del av de kommande trenderna.

Efter föreläsningarna så var det en utställning med exempel på de olika trenderna. Bland dessa så var denna vas med och jag gillade den här för just kombinationen kallt, transparent glas och det varma, mjuka lädret. Och, det borde väl inte vara så svårt att göra själv? Klippa tungor av läder i olika färg/toner och limma i lager.

Blev nu lite sugen på att göra något läder. Dags att testa något nytt, varit mycket papper på sistone.

Lockad att kolla in de kommande trenderna lite mer? Kolla in hos Helena Nord.

______________________________________________
Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena

Och på Instagram heter jag @helenalyth

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close