Följ mig:
Inredning

6 st hushållspappershållare som är både bra och snygga

26 januari, 2016

När det kommer till snygg design kombinerat med användarvänlighet kan det ibland bli svårt. Jag letade länge och väl efter den perfekta hushållspappershållaren. Nästan tröstlöst. Jag ville ha en hushållspappershållare som var så snygg att den kunde få stå mitt på bordet vid middag utan att skämmas för sig men samtidigt vara så bra att den skulle vara enkel att använda vid första bästa mjölkglaskantring.

Valet föll på HAYs hushållspappershållare i gråmålat trä. Mycket finurlig lösning med den vridbara toppen som stoppar rullen från att smita. Men nu behöver jag en till, en ny, då denna enda vandrar från kök, spis, diskbänk, köksbord och matsal. Bättre att ha en i köket och en på matbordet (för jag är tydligen lite lat…) Ni vet, mormorsservetter, vikta hushållspapperbitar, är ju bra alla dagar i veckan.

När jag nu är på jakt tänkte jag att det kanske var fler än jag som var på jakt – här kommer min lista på topp 6 hushållspappershållare.

1) Lagerhaus. Grön marmor med smal, hög båge i mässing. 2) Ferm Living. Vit marmor med sexkantig mässingspinne. 3) Rosendahl. Målat trä. Snöre och metallkula som håller inne hushållspappret oavsett mängd papper. 4) HAY. Målat trä med vridbar topp som håller rullen på plats. 5) By Wirth Betsat trä. Läderrem som håller rullen på plats. 6) Eva Solo. Högblankt, rostfritt stål med läderrem

Hoppas detta kan vara i hjälp på jakten på den perfekt hushållspappershållaren.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Charlie CS - Kulturtant som älskar att cramas 26 januari, 2016 at 09:02

  Åh vilken bra inspiration. Jag är också på jakt efter en till hushållspappershållare. Har du kollat in ELHA. (elhapunkt.se) s grejer? Två tvillingsystrar som gör snygga grejer.
  Ha en fin dag!

 • Svara Alma 26 januari, 2016 at 09:23

  Perfekt inlägg! Jag måste ha en ny hållare, den jag har är så ful och sliten. Tack för tipsen! Många snygga, nästan svårt att välja 🙂

 • Lämna en kommentar

  Close