Följ mig:
Återvinningspyssel Blommor & Växter Pyssel till hemmet

Hemmafix: Gör en unik vas av ett gäng flaskor & ett skärp

26 januari, 2016

Att göra härliga blomsterarrangemang i vaser kan pigga upp vilket rum som helst. Jag har ett antal glasvaser att välja på men ibland känns de lite tråkiga och ”samma visa igen och igen”. Då blev jag jätteinspirerad av ett roligt hemmafix, en smart idé på Granits pressvisning.

Ett antal likadana glasflaskor ställda i grupp och sammansatta, eller vad man ska kalla det, med ett läderskärp. Enkelt gjort med saker man redan kan ha hemma, anpassas efter säsong och få i unik stil. Inspirerande eller hur?!

Roligt att göra egen glasvas när det är så här enkelt.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Margareta Widell 26 januari, 2016 at 19:37

    Vilket skärp ska jag ta…..tackar för inspirationen.

  • Lämna en kommentar

    Close